Region

Svet

Rekord: Karte za koncert Đorđa Balaševića u Zagrebu rasprodate za dva sata!

Kantautor Đorđe Balašević nastupiće u decembru na rođendanu zagrebačke koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, a karte za koncert rasprodate su za samo dva sata! Zbog kolone koja se stvorila ispred dvorane bio je blokiran čak i saobraćaj.

Rekord: Karte za koncert Đorđa Balaševića u Zagrebu rasprodate za dva sata!



Dvorana Vatroslav Lisinski zabeležila je rekord svih rekorda, jer su karte za Balaševićev koncert razgrabljene za svega dva sata nakon što su puštene u prodaju. Red pred dvoranom bio je duži nego ikada u istoriji, a cena ulaznica je čak 40 evra.

Đorđe Balašević na Kalemegdanu vratio osmeh u Beograd! (Foto)
Panonski mornar nastupa u Zagrebu na rođendan dvorane koja je ponos Zagreba već četrdeset godina. Koncerte će održati 15. i 16. decembra pod nazivom "Pa, tamburama mangupi prepreče put". Razočarani Zagrepčani koji su ostali bez karata uspeli su od direktora dvorane Dražena Siriščevića da dobiju vaučere za treći koncert, ako pevač odluči da u jednom danu ima dva nastupa.

Nijedan pevač u istoriji Lisinskog nije tako brzo prodao karte, niti je ikada za neki nastup vladao tako veliki interes kao za Balaševića, koji dugo vremena nije mogao da nastupi u Zagrebu. Balašević je ne tako davno nastupio samo u Istri, a sada ga Zagreb dočekuje kao veliku zvezdu.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>