Svet

Region

Golišave fotografije Dženifer Lopez procurile u javnost! (Foto)

Dženifer Lopez snimila je nekoliko fotografija pre osam godina koje nikada nisu "sređene" u "Photoshop-u", a iako se nadala da one nikada neće ugledati svetlost dana, zaboravila je da sve o zvezdama uvek ispliva na videlo.

Golišave fotografije Dženifer Lopez procurile u javnost! (Foto)



Dženifer Lopez demantovala hirurga: Izvinite, ali ja nikada nisam imala plastičnu operaciju! (Foto)
Tako su se i ove fotografije osam godina kasnije pojavile na internetu, a iako se Dženi trudila da ih niko ne vidi, ipak su obišle ceo svet. Ova pevačica koja i u 40-im godinama izgleda fantastično i obara sa nogu gde god da se pojavi oduvek je privlačila pažnju svojim hitovima, ali i svojim izgledom.



Ovog puta pozirala je obnažena, grudi je prekrila rukama dok na glavi nosi veliki, beli, kaubojski šešir. Jeidno što bi Dženi možda želela da ukloni jeste koža na leđima koja joj se naborala, dok je njena lepota vidljiva i bez "Photoshop-a".

Inače, da je njena lepota prirodna naglasila je i sama pevačica kada je nedavno ušla u manju raspravu na Tviteru sa plastičnim hirurgom koji je tvrdio da Dženi ima nekoliko plastičnih operacija iza sebe. Ceo slučaj završen je njegovim izvinjenjem i opravdanjem da se asistent obratio umesto njega i da je rekao neistinu.

Autor: M.P.
Foto: mujerhoy.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>