Svet

Region

Ezel i Ejšan, omiljeni par s TV ekrana, u vezi su i u stvarnosti! (Foto)

Džansu Dere i Kenan Imirzalioglu, zvezde turske hit serije "Ezel" zajedno su i u privatnom životu. Po mnogima najlepši par s TV ekrana viđen je na romantičnoj včeri, a na pitanje da li su u ljubavi, lepa glumica se samo zagonetno osmehnula.

Ezel i Ejšan, omiljeni par s TV ekrana, u vezi su i u stvarnosti! (Foto)



Čuveni Ezel i junakinja turske telenovele "Sila" nakon romantične večere držali su se za ruke po izlasku iz restorana, ali čim su videli fotografe razdvojili su se. Ipak, lepa 33-godišnja glumica se na pitanje fotoreportera da li joj je Kenan (39) novi dečko samo slatko nasmejala. Vezu nije demantovala, a njeni bliski prijatelji kažu da bi, da su Kenan i ona samo prijatelji, to i rekla jer ne podnosi tračeve.

Ezel i Ejšan: Istina o našoj ljubavi (Foto+Video)
Iako su u restoran stigli u društvu još jednog para, Ezel i Ejšan su se posle izvesnog vremena udaljili i ispijali šampanjac u zasebnom separeu. Oko jedan sat iza ponoći uputili su se u nepoznatom pravcu, a pošto su uspeli da se izgube iz vidokruga paparaza, ne znamo čijoj kući su otišli.

Ezel se brani sa slobode: Nisam kupovao drogu već kikiriki i pistaće!
Čansu i Kenan upoznali su se još pre četiri godine na snimanju megapopularne serije "Ezel", kada su kolege odmah primetile hemiju među njima. Oboje su u međuvremenu bili u neuspeloj vezi sa drugim partnerima, međutim, kada su se pre dva meseca ponovo sreli, na sahrani Tunčela Kurtiza iz "Ezela" koji je tumačio ujaka Ramiza, varnice su ponovo zaiskrile.


Foto: ucankus.com

Veliki srcelomac koji je za kratko vreme osvojio žensku publiku, Kenan, letos je proveo nekoliko dana u pritvoru zbog povezanosti sa narkodilerima. Na izlasku iz zatvora sačekala ga je Džansu, koja mu je tada bila najveća podrška. Posle ljubavnih brodoloma koji su je zadeseli u prethodnih nekoliko godina, glumica se konačno može opustiti i uživati sa Kenanom, baš kao u njihovoj velikoj ljubavi u "Ezelu".

Autor: B.B.
Foto: ucankus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>