Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović - Marijana je lepša od Jelene, nije čudno što se sviđa Edinu!

Farmeri su dobili zadatak od Zadruge da prokomentarišu kaznu koju su svi zaslužili zbog Edina Škorića i Jelene Jovanović, a od svih učesnika Farme najviše su se bunile Zorica Marković i Jelena Golubović.

Farma 5: Jelena Golubović - Marijana je lepša od Jelene, nije čudno što se sviđa Edinu!



Farma 5: Marijana priznala na suđenju Edinu - Sve je ovo jedna velika nameštaljka! (Video)
Rediteljka Jelena Golubović i Zorica Marković odlučile su da ništa ne rade tokom "Paklene nedelje", jer nisu krive zbog kazne, a Zorica je ovom prilikom prokomentarisala i situaciju kojom se trenutno bave skoro svi farmeri. U pitanju je odnos Marijane Leontijević i Edina Škorića.

S obzirom da su i Jelena i Edin odbili da ponovo govore i tome što su svi farmeri kažnjeni zbog njih, Zorica kaže kako to nije fer i da nije u pitanju njihova privatna stvar, već su svi uključeni u taj problem. Ona dodaje da su Edin i Jelena možda i iscenirali svađu na Farmi da bi privukli pažnju. Onda se uključila i Golubovićeva, naglasila je da Edin nije nimalo naivan, kao što se predstavlja i da je očigledno da mu se Marijana Leontijević zaista dopada. Sem toga, dodala je kako to nije ništa čudno, jer je Marijana mnogo lepša i atraktivnija od Jelene Jovanović, kao i da je manekenka svega toga svesna, ali se folira.

Autor: M.P.
Foto. TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>