Region

Svet

Farma 5: Simonida i Marijana - Sara je ugrožena, zato su joj i izmislili imunitet! (Video)

Simonida Ačević i Marijana Leontijević šaputale su u krevetu, te krišom ogovarale druga farmere. Ko je tu došao poznat, a ko ima veze i koga guraju, bistrile su manekenka i jutjub zvezda.

Farma 5: Simonida i Marijana - Sara je ugrožena, zato su joj i izmislili imunitet! (Video)



Marijana i Simonida su krišom pričale o drugim farmerima, te su se dotakle toga ko je tu došao poznat. "Svi se ovde bavimo medijskim poslom osim Ivana Marinkovića", zaključila je manekenka Marijana. Simonida je na to za sebe prokomentarisala da je i ona u istom "košu" sa Ivanom, odnosno da ni ona nije poznata ušla ovde. Drugarica ju je ubeđivala da jeste, na šta je Jujtjub senzacija zaključila: "Ma šta, ja imam samo 3 minuta na Jutjubu, i ništa više!"

Potom je Simonida kazala da mnogi ovde imaju veze. Na to je Marijana odgovorila da je Edin najjači. "Znaš koliko je on meni ljudi spomenuo koje zna, onda u kolima, kad smo išli... za medije, za publiku... Kida!", kazala je Marijana.

"Primetila sam da Saru mnogo guraju", odgovorila je Ačevićeva, a onda i objasnila kako je zaključila da je Sara sigurno ugrožena, pa su joj zato i dali imunitet kako bi je zaštitili od ispadanja.



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot Dailymotion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>