Region

Svet

Farma 5: Marijana priznala na suđenju Edinu - Sve je ovo jedna velika nameštaljka! (Video)

Sinoć je Zadruga opet organizovala suđenje, i opet su tuženi i tužiteljka bili Edin i Jelena Jovanović, s tim što su njihove uloge igrali Ivan i Sara.

Farma 5: Marijana priznala na suđenju Edinu - Sve je ovo jedna velika nameštaljka! (Video)



Zadruga je rešila da se suđenje sa Edinom i Jelenom Jovanović u glavnim ulogama ipak održi, ali s tom razlikom što su njihove uloge preuzeli Ivan i Sara. Naime, kako su Edin i Jelena odlučili da ne učestvuju u Igri suđenja, zadruga je smislila da njih u tom procesu glume Ivan i Sara.

Spor se vodio oko toga da li je Edin kriv što je otišao u đakuzi sa Marijanom. Naravno, kao glavni svedok prozvana je Marijana, te je sudija Romana upitala manekenku da li ona može da kaže zbog čega je uopšte došlo do problema između bivšeg odbojkaša i pevačice, odnosno da li je njihova noć u hotelu i zajedničko brčkanje u đakuziju krivo, ili je pak to nešto od ranije.

"Sve je ovo jedna velika igra i nameštaljka", počela je Marijana, pa se onda uplela u priču kako su namerno izabrali nju i Edina, jer su znali da je dobra sa Jelenom. Onda su ostali farmeri skočili, te zahtevali da bude određenija u vezi sa tim "nameštaljka", međutim Marijana se zapetljala u nejasno objašnjavanje, da bi na kraju zaključila da koliko ona zna "ne postoji ništa od ranije".

Njena reč "nameštaljka" iznervirala je Žareta Berbera. On se osetio prozvanim, pošto je upravo on svojom odlukom poslao Marijanu i Edina u hotel. "Nije to nikakva nameštaljka! Ja sam lično odabrao! Ne radim sa Zadrugom, i niko mi nije rekao da baš tako odlučim", kazao je Žare.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>