Svet

Region

Kanje Vest: Luj Viton ja zastareo brend! A ja imam toliku moć da mogu da im obustavim prodaju!

Dosta prašine diglo se u javnosti kad se pročulo da je slavni reper Kanje Vest pozvao svoje fanove da bojkotuju luksuzni brend Luj Viton. Sada, reper poriče da je pozvao na opšti bojkot, ali i dalje tvrdi da je navedeni brend zastareo i nevažan.

Kanje Vest: Luj Viton ja zastareo brend! A ja imam toliku moć da mogu da im obustavim prodaju!



"Pogrešno sam protumačen, nije baš da sam pozvao na bojkot", kazao je Kanje, ali isto tako nije ni potvrdio da ljudi treba da nastave sa kupovinom stvari sa čuvenim LV logoom. "Zapravo kako mogu i da pozovem na bojkot brenda o kojem niko više ni ne razmišlja. Niko više ne misli o kupovini Luj Vitona", ipak je poentirao Kanje. "To je zastareo brend", kazao je on.

Inače, Kanjeova netrpeljivost prema famoznom brendu rezultat je njegove povređenje sujete. Naime, kada je reper boravio u Parizu pre više od mesec dana, glavni čovek u Luj Viton kompaniji nije hto da se vidi sa njim.

"Kada sam bio u Parizu, hteo sam da se sretnem sa glavnim čovekom u Luj Vitonu. Ali, on je rekao: 'Ne razumem zašto mi treba da se sretnemo sa vama?!' Onda sam im rekao - U redu, onda ću vam objasniti zbog čega treba da se vidite sa mnom", kazao je Kanje, i nastavio: "Niko u Njujorku trenutno ne kupuje Luj Viton, i tako će biti do kraja januara.... Dakle, da li sada želite da me vidite? Uticaj... oni ne uviđaju moju moć", zadovoljno je ispričao Kanje Vest.

Ironično, njegova verenica Kim Kardašijan je izgleda još uvek verna ovom brendu... bar kada je prtljag u pitanju. Tako, prošle nedelje snimljena je na njujorškom aerodromu natovarena koferima sa čuvenim monogramom. Dakle, Kanje Vest ne može da utiče na svoju verenicu, ali je uveren da može da utiče na američki naciju?! Pretenciozno?! Vrlo moguće.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>