Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković leti napolje?! Građani potpisuju peticiju da se izbaci zbog govora mržnje!

To što je Zorica Marković Jelenu Jovanović nazvala "klošarkom Romkinjom", podiglo je ogromnu prašinu u javnosti, a reagovali su i građani, i to potpisivanjem peticije da se folkerka diskvalifikuje zbog "govora mržnje".

Farma 5: Zorica Marković leti napolje?! Građani potpisuju peticiju da se izbaci zbog govora mržnje!Farma 5: Zorica Marković uvredila Jelenu Jovanović na nacionalnoj osnovi - Ona je klošarka Romkinja! (Video)
Zabrinuti građani i fanovi Jelene Jovanović oštro su odreagovali na reči Zorice Marković kada je mlađu koleginicu nazvala "klošarkom Romkinjom", te se dali na potpisivanje peticije da se Markovićeva izbaci sa imanja u Lisoviću.

Komentari onih koji zahtevaju da se Zorica Marković diskvalifikuje zbog "govora mržnje" navode da je pevačica ovim direktno "izvršila diskriminaciju Roma po nacionalnoj osnovi", te da ukoliko je Lepi Mića bio diskvalifikovan zbog vređanja Turaka, treba isto postupiti i sa Zoricom.

Podsetimo, Zorica Marković je i u prošloj sezoni rijalitija zapamćena kao "problematična" farmerka, te je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Staniju Dobrojević. A da li će i sada biti isto, odnosno da li će ova peticija uroditi plodom, videćemo vrlo brzo.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>