Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović Marijani - Da te Edin ne želi, pobegao bi kao Sloba, a ne bi legao pored tebe!

Jelena Golubović i Simonida Ačević ne odustaju u ubeđivanju Marijane Leontijević da je Edin bacio oko na nju!

Farma 5: Jelena Golubović Marijani - Da te Edin ne želi, pobegao bi kao Sloba, a ne bi legao pored tebe!



Jelena Golubović, Simonida Ačević i Marijana Leontijević opustile su se u međusobnom ćaskanju u spavaćoj sobi, i potegla se naravno tema navodnog ljubavnog trougla Jelena-Edin-Marijana.

Golubovićeva je ubeđivala Marijanu da je jasno "iz aviona" da se ona dopada Edinu Škoriću. "Da mu se ne dopadaš, on bi od tebe pobegao kao što je Sloba uradio! Ali ne! I kad ste bili u hotelskoj sobi, zašto nije otišao na trosed da spava, nego je legao pored tebe u bračni ležaj", govorila je rediteljka, dok se Marijana samo smeškala.

Golubovićeve reči podržala je i Simonida, a rediteljka je još dodala da je jasno i to da Edin i Jelena Jovanović glume da se vole, kako bi pokupili poene kod publike! Njih dvoje su samo farsa! Da nisu počeli sa tim, on bi tebe odavno startovao, ali ovako sad ne može... mora da se drži te priče, jer bi mu pao rejting", zaključila je Jelena Golubović.

Marijana nije komentarisala njihovu priču, već se samo smeškala, te je izgledalo kao da joj sve to prija. Naposletku, kako nije odgovarala, Simonida joj je kazala: "Marijana jel to ono kad te pogađa istina, pa nećeš da pričaš o tome?!"

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>