Svet

Region

Demi Mur i Ešton Kučer se zvanično razveli (Foto)

Holivudske zvezde Demi Mur i Ešton Kučer zvanično su razvedeni, prenose agencije. Osmogodišnji brak okončan je u utorak u Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, dve godine posle razlaza, a glumci su pristali da ne plaćaju alimentaciju.

Demi Mur i Ešton Kučer se zvanično razveli (Foto)



Demi Mur (51) je u martu zatražila od suda da privoli Kučera da je finansijski izdržava, što je bio neobičan potez žene koja je bila jedna od najplaćenijih holivudskih glumica devedesetih godina.

Ešton Kučer, zvezda serija "Vesele sedamdesete" i "Dva i po muškarca" podneo je zahtev za razvod od Demi u decembru 2012. posle godinu dana razdvojenosti. Razlog su, kako je naveo, bile nepremostive razlike. Najplaćeniji je televizijski glumac u protekle dve godine i magazin Forbs procenjuje da godišnje zaradi čak 24 miliona dolara.

Demi je počela da se zabavlja sa Eštonom nekoliko godina nakon razvoda od holivudskog stara Brusa Vilisa, u periodu kada je Kučer bio zvezda u usponu. Zbog razlike u godinama bili su miljenici tabloida, a venčali su se u Los Anđelesu septembra 2005.



Razlaz je usledio u novembru 2011. posle šest godina braka, kada je anonimna žena iz San Dijega obelodanila da je imala kratku aferu sa Kučerom.

Ešton Kučer sada je u vezi sa koleginicom iz serije "Vesele sedamdesete" Milom Kunis.



Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>