Region

Svet

Farma 5: Edin i Jelena odbili igru suđenja! Kao kazna sledi Paklena nedelja za sve farmere!

Edin Škorić i Jelena Jovanović i sami su preživeli paklene dane nakon što se bivši sportista vratio iz hotela gde je sa Marijanom Leontijević spavao u istom krevetu, ali se i kupao u istom đakuziju, što je poprilično zasmetalo njegovoj devojci Jeleni Jovanović.

Farma 5: Edin i Jelena odbili igru suđenja! Kao kazna sledi Paklena nedelja za sve farmere!



Farma 5: Jelena Jovanović tužna - Najgore sam prošla ovde, ko zna šta me tek čeka kad izađem!
Sinoć je na Farmi bila igra suđenja u kojoj je Simonida tužila Vajsa i rekla da je seksualno isfrustriran, da bi onda stigla tužba Jelene Jovanović za Edina povodom kušanja u đakuziju sa manekenkom Marijanom.

Jelena je, pod utiskom proteklih dana, odbila da učestvuje u ovoj igri, a njen dečko ju je u tome podržao. Ipak, njeno odbijanje nije moglo da prođe nekažnjeno pa je Zadruga odreagovala.

Farma 5: Zorica Marković uvredila Jelenu Jovanović na nacionalnoj osnovi - Ona je klošarka Romkinja! (Video)
Stiglo je sledeće pismo, a u njemu je pisalo da se uvodi "Paklena nedelja" jer su Jelena i Edin odbili da se priključe suđenju, a u skladu sa Paklenom nedeljom, od jutros je na imanju gazda Proka. On je razbudio farmere, podelio zadatke i sve ih razmrdao, a tako će se nastaviti i narednih nedelju dana kada će Zadruga farmerima napraviti pravi pakao! Sem što su učesnici Farme sinoć kažnjeni, Jelena Jovanović našla se na meti uvreda Zorice Marković koja ju je nazvala klošarkom Romkinjom.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>