Region

Svet

Nataša Miljković i Ivan Ivanović nova lica jutarnjeg programa TV Prva!

Voditeljka jutarnjeg programa Radio-televizije Srbije Nataša Miljković nastaviće svoju karijeru na Prvoj srpskoj televiziji, a u emisiji će joj se pridružiti i voditelj čija je ovo matična kuća - Ivan Ivanović.

Nataša Miljković i Ivan Ivanović nova lica jutarnjeg programa TV Prva!



Nataša Miljković prasnula u smeh uživo u programu (Video)
Prelazak jednog od zaštitnih lica Javnog servisa, Nataše Miljković, dogovoren je nedavno, a uskoro bi trebalo i da bude ozvaničen. U želji da od Nataše čujemo kako su tekli pregovori i da li je zadovoljna uslovima koje je dobila, pozvali smo je, međutim, nije bila raspoložena za komentar. "Ne mogu o tome ništa da pričam", prokomentarisala je kratko Nataša za "Blic", dok su njeni novi poslodavci bili neodređeni. "U novu godinu ulazimo sa novim pojačanjima, o kome se tačno radi saznaćete uskoro", rekli su nam u PR službi TV Prva.

Miljkovićeva će u novoj kući i dalje voditi Jutarnji program, a podrška će joj biti glavni adut televizije Prva Ivan Ivanović.

Ponovo partneri: Marija Kilibarda i Ivan Ivanović otvaraju novi lokal
"Televizija Prva priprema jutarnji program, koji će uskoro početi da se emituje. U želji da budu što konkurentniji, odlučili su da Ivanović ima svoj segment u okviru ove informativne emisije. Dakle, on neće voditi ceo program, već će za to biti zadužen voditeljski par koji će tek biti odabran, ali će zabavni deo, koji se odnosi na goste iz oblasti muzike, sporta i glume, pripasti njemu. Ivan je prihvatio ponudu i svi na televiziji računaju da će on biti presudan faktor u budućoj borbi za gledanost", rekao je za "Blic" izvor blizak produkciji, dok na televiziji nisu potvrdili, ali ni demantovali naše saznanje. "Mi se uveliko spremamo za sledeću sezonu. Biće dosta novina u pogledu formata i emisija, ali je još uvek rano da otkrivamo detalje. Publika je navikla na kvalitet i raznovrsnost programskog sadržaja kada je Prva srpska televizija u pitanju, tako da ćemo ostati dosledni tome i ubuduće", izjavila je Slađana Paunović, PR ove kuće.

Po svemu sudeći, borba za gledaoce će uskoro počinjati od rane zore jer, pored već etabliranih RTS i Pinka, i novoosnovana TV Nova pokazuje veliko interesovanje za ovaj segment programa. Ovih dana pisalo se da uveliko pregovaraju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem, što su oni demantovali, ali to ne znači da će TV Nova odustati od želje da napravi atraktivan jutarnji program.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Ilustracija/Natasa-Miljkovic.com, Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>