Ostalo

Sme�no

Dirljivi rastanak: Pas pokušao da spreči odlazak svog oficira! (Foto)

Često se događa da se vojnici vežu za pse sa kojima provedu neko vreme u vojsci, a evo i jednog malo ekstremnijeg slučaja koji će vas dirnuti i onim istinskim ljubiteljima životinja naterati suze na oči.

Dirljivi rastanak: Pas pokušao da spreči odlazak svog oficira! (Foto)



Naime, sve se događalo u Kini. Jedan oficir proveo je dve godine u vojsci zajedno sa vučjakom kojeg je dresirao i obučavao, a onda je jednog dana trebalo da se vrati kući i napusti svog dvogodišnjeg partnera. Da je pas najbolji čovekov prijatelj dokazuju i ove fotografije, jer vučjak nije želeo da pusti svog prijatelja da ode kući.



Nemački ovčar koji je ostao u vojsci nakon što je njegov drugar otišao, na sve načine pokušavao je da ga zadrži kraj sebe i spreči rastanak. Vukao mu je torbu kako ne bi mogao da prođe kroz kapiju, donosio mu je kapu i koristio sve trikove kojih se setio da bi zadržao svog oficira kraj sebe. Ipak, želja mu se nije ispunila.

"Srca su nam slomljena i voleo bih da nekako mogu da ga povedem sa sobom, ali on mora da ostane u vojsci, a ja moram da je napustim. Zato je ovo naše zbogom", rekao je vojnik.



Autor: M.P.
Foto: Profimedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>