Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković uvredila Jelenu Jovanović na nacionalnoj osnovi - Ona je klošarka Romkinja! (Video)

Zorica Marković ušla je u kupatilo gde je već bila Romana, što je zabranjeno pravilima, a iznervirana Zorica je onda tražila cigaretu.

Farma 5: Zorica Marković uvredila Jelenu Jovanović na nacionalnoj osnovi - Ona je klošarka Romkinja! (Video)Zorica je ušla u wc i rekla da je ne interesuje što krši pravila, jer zapravo hoće da ide kući. Kao i Sara Trajanović i Divna Karleuša, Zorica se pridržava taktike kršenja pravila radi odlaska u duel. Međutim, s obzirom da je Zorica već drugi put ove godine na Farmi, verovatno je izjava o odlasku došla u afektu.

Ipak, Zorica bi zaista mogla da se nađe u situaciji u kojoj uskoro kreće kući, jer je Jelenu Jovanović uvredila na nacionalnoj osnovi. Ona je pevačicu nazvala "klošarkom Romkinjom", dok je u kupatilu objašnjavala Romani zašto je nervorzna i palila cigaretu.

Podsećanja radi, Lepi Mića bio je diskvalifikovan iz rijalitija nakon što je Jeleni Golubović rekao da se j**e sa Turcima, a kako će produkcija reagovati na Zoricu Marković videćemo u narednom periodu.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>