Region

Svet

Ispovest Marije Šerifović: Jesam lezbijka, i osećaj je divan!

Dokumentarni film "Ispovest" u kojem je Marija Šerifović otkrila sve, pa i one najpikantnije detalje iz svog života, premijerno je prikazan večeras, i opravdao to što je već sedmicama unazad dizao prašinu u javnosti.

Ispovest Marije Šerifović: Jesam lezbijka, i osećaj je divan!



"Nisam nikada znala da gubim! Uvek sam lomila sve i pobeđivala isključivo zbog sebe", reči su kojima je Marija Šerifović večeras najavila premijeru dugoočekivanog filma "Ispovest" u krcatom centru "Sava".

Kako bi prvi saznali šta je to šokantno pevačica imala da iznese u ovom filmu, ali i kako bi je podržali, u publici se našlo mnoštvo ličnosti iz javnog života.

Među prvima na premijeru su stigli Marijina majka Verica Šerifović i brat Danijel, a za njima pažnju svih prisutnih u holu privukle su Marijine kolege: Leontina, Vanesa Šokčić, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, Buba Miranović… Svet glume predstavljala je mlađana Nina Janković, a sasvim očekivano film su sa svojih sedišta pomno pratile i Marijine koleginice iz benda Beauty Queens.



U igrano-dokumentarnom filmu, pevačica je iznela da je lezbijka, ali i potresne slike iz detinjstva i gnev prema ocu. "Lezbijka sam! Bila sam sa devojkom, i to je divan osećaj", rekla je pevačica ističući da je u dugim emotivnim vezama često bila prevarena, a zatim nastavila o problematičnom odnosu sa ocem.

"Moj otac je bio kockar i to nas je sve mnogo koštalo. Nije imao granice u alkoholisanju, a kada je moja majka bila u devetom mesecu trudnoće, ostavio je i otišao sa drugom ženom, sa kojom je dobio Danijela", ispričala je Marija dodajući da može da zaboravi, ali da mu nikada neće oprostiti to što je rasturio porodicu!

U "Ispovestima" su ovekovečene i reči Marijine majke Verice: "Bilo je momenata kada me muž Rajko toliko izubija da modra istrčim na ulicu i zovem policiju!"

Marija je između ostalog objasnila i da bez obzira na sklonost ka ženama želi da se ostvari kao majka, i da će jednog dana u banci sperme potražiti oca svog deteta.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: telegraf.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>