Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković i Marko Vukotić žestoko se posvađali zbog parčeta torte!

Nije  prvi put da se farmeri posvađaju zbog hrane. Ovog puta u žestoku svađu upleli su se Zorica marković i Marko Vukotić, i to zvog torte!

Farma 5: Zorica Marković i Marko Vukotić žestoko se posvađali zbog parčeta torte!



Iako se više puta dešavalo da se hrana na imanju u Lisoviću baca, farmeri se i dalje svađaju oko nje, te broje jedni drugima zalogaje. Da hrane zaista nema, i da su zaista prinuđeni na gladovanje,  pitamo se da li bi sve ostalo na verbalnim svađama, ili bi došlo i do teških fizičkih obračuna.

Jutros je povod za svađu bila torta. Iako je prošlo tek nekoliko dana otkad su se najeli slavskih kolača i torti, farmeri bi se i oko ove vrlo lako mogli potući.

Naime, Zorica je sebi isekla dva tanja parčeta torte, a onda su joj i presela. Marko Vukotić, ovonedeljni gazda, koji je malo pre toga takođe uzeo i  pojeo dva parčeta, prekoreo je Zoricu, odnosno rekao joj je da vidi hoće li biti torte za sve, te da je bolje da se uzima po jedno parče.

To je Zoricu potpuno razjarilo. "Malopre je Edin uzeo dva velika parčeta, a njemu ništa nisi rekao! Ma i da sam pojela dva, drugi bre jedu kao stoka, samo trpaju, ja ni upola ne jedem toliko, a meni se stalno broje zalogaji i to mi se nabija na nos", besnela je Zorica, demonstrativno ostavila tanjir sa tortom, i nastavila da priča kako ona slatko retko kada jede, i evo posle toliko vremena kada je uzela da se počasti, odmah su je napali.

Marko se branio kako joj nije brojao zalogaje, nego joj je to tek onako rekao, pošto je ona zadužena za hranu. Navodno, da se vidi koliko će biti torte kako bi se znalo koliko da se seče svakom pojedincu. Takođe, on je Zoricu uveravao da je voli kao majku, pa da zato tako slobodno priča sa njom. "Nemoj da me voliš uopšte i nemoj da me braniš", rekla mu je folkerka koja nije mogla tako olako da pređe preko Markovih reči, pa su njih dvoje nastavili da se rapravljaju u nedogled.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>