Svet

Region

Džesika Alba postala plavuša! Ali, na samo jedan dan! (Foto)

Glumica Džesika Alba jedna je od znamenitijih brineta Holivuda koja je od početka svoje karijere verna svojoj boji kose. Ipak, i ona je poželela da vidi "kako se to plavuše zabavljaju"... doduše, na samo jedan dan!

Džesika Alba postala plavuša! Ali, na samo jedan dan! (Foto)



Čuvena brineta Džesika Alba sve je iznenadila kada je na svom Instagram profilu objavila fotografije sa novom bojom kose: od brinete, ona je postala platinasta plavuša!

Ipak, iako su se mnogi komentatori složili da lepotici Džesiki apsolutno svaka boja i svaka fizura sjajno stoji, ona je objasnila da se na "blondinu Albu" ne treba navikavati, jer je plavuša postala samo radi potrebe snimanja novog filma "Barely Lethal". Već sutradan, Džesika se vratila među brinete, gde se očito najbolje i oseća.



Inače, u novom filmu "Barely Lethal", Džesika glumi pored Semjuel L. Džeksona i Hejli Stajnfild. Akciona komedija prati pokušaj 16-ogodišnjakinje da svoj raniji život plaćenog ubice ostavi iza sebe, te izgradi novi kroz ulogu sasvim obične tinejdžerke koja prolazi kroz standardne muke srednje škole. Premijera filma očekuje se tokom iduće godine.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>