Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović i Edin Škorić - Svađa, raskid, suze, pa pomirenje!? (Video)

Jelenu Jovanović jako je pogodilo to što je Edin noć u hotelskoj sobi proveo sa Marijanom, a još više to što su završili u đakuziju. Uzalud je on nju uveravao da je voli, Jelena se durila ceo dan!

Farma 5: Jelena Jovanović i Edin Škorić - Svađa, raskid, suze, pa pomirenje!? (Video)



Farma 5: Jelena Jovanović - Edine, ružno je što si s Marijanom bio u đakuziju! Ostavi me! (Video)
Nakon što su se Edin i Marijana vratili iz hotela, Jelena Jovanović je digla nos. Ona je svog dečka optužila da se čudno ponaša i da se udaljio od nje, a onda mu je prebacila i to što je sa manekenkom završio u đakuziju. Izgledalo je kao da Jelena ne može da pređe preko toga, ali Edin nije odustajao.

Sinoć, bivši odbojkaš je po ko zna koji put prišao pevačici ne bi li se pomirili. On ju je molio da priča sa njim, ali ona nije htela ni da čuje.

"Ja nisam budala i magarac, i nemam nameru da to budem", govorila je Jelena, dok je Edin pokunjeno stajao i molio je da mu oprosti.

"Ja, koja ti sve vreme želim dobro, koja sam podržavala vaš zadatak iako sam znala da ste u paru, i ja na kraju treba da doživim da mi ti dođeš sa osmehom i hvališ se kako ste bili u đakuziju, i to zajedno", iznervirana je bila Jelena, te se nije dala zaustaviti. "Činjenica je da ste bili u đakuziju, i činjenica je da ti ne moraš da radiš ništa što ti drugi ovde kažu", govorila je ona Edinu i dodala da će videti snimak napolju, a isto tako će i Marijana videti kad izađu.

Potom, besno je rekla: "Ja nisam ni luda ni blesava, od mene ni cigaretu više nećeš da dobiješ!"

Naposletku, Jelena je verovatno shvatila da je dosta bilo drame. Ona je zaplakala, pa izašla kod Edina, te su pali zagrljaji i poljupci pomirenja.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>