Region

Svet

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović slomili krevet! (Foto)

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović odlučili su da nadoknade tri meseca apstinencije iz rijalitija Farma, pa su slomili stari krevet i sada moraju da nabave novi.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović slomili krevet! (Foto)



Sa Stanijom Dobrojević se film gleda samo do pola (Foto)
Otkako su u julu izašli iz Farme puni energije, Dobrojevićeva i Panajotović su se očigledno maksimalno trudili da nadoknade tri meseca apstinencije u rijalitiju. Njihovo žaljenje za intimnom atmosferom, koje su se sastojale od mnoštva "joj, ne diraj me" i "uf, jedva čekam da izađemo" ostale su u sećanju gledalaca. No, svemu dođe kraj, pa i njihovom čekanju, a krajnji rezultat je - polomljen krevet.

"Staniju je počela da boli kičma, pa smo rešili da promenimo krevet i kupimo udobniji", rekao je Filip Panajotović, koji sa Stanijom živi od trenutka kada se Farma završila. Jedini period razdvojenosti popularnog para iz rijalitija bio je kada je ona otišla u Ameriku da pokuša da pokrene sopstveni biznis.


Foto: D. Goll

Paparaco "Blica" slikao je golupčiće tokom šetnje u gradu, dok razgledaju ponudu bračnih kreveta sve vreme se ljubeći. Filip se nije umorio u šopingu, jer mu je, kako je istakao, bitno samo da njegova Žabica bude zadovoljna.

Stanija Dobrojević: Filip je onaj pravi! Spremna sam za bebu! (Foto)
Šta su na kraju odabrali, nismo saznali, ali ono što možemo da zaključimo je da će novi ležaj najverovatnije imati duži vek trajanja jer starleta i maneken ozbiljno planiraju da svoj zajednički život nastave u Americi. Čeka se samo da Stanija diplomira i da Filipu srede papire za odlazak.

Inače, Stanija Dobrojević je nedavno rekla kako želi bebu sa Filipom kao i da su već o tome pričali.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: R. Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>