Region

Svet

Farma 5: Romana pobesnela i pobacala stvari po sobi! Marko joj ne zamera - Ona je kralj, super cura!

Romana Panić ušla je u sobu i videla da su po njenom krevetu nabacane tuđe stvari, a tu su ih ostavili Slobodan Đurković i Marko Vukotić, dok je Boris spavao u krevetu pored.

Farma 5: Romana pobesnela i pobacala stvari po sobi! Marko joj ne zamera - Ona je kralj, super cura!Poprilično iznervirana Romana je počela da skuplja stvari sa svog kreveta i da ih razbacuje po sobi, a prokomentarisala je i da je Boris Stamenković mogao da raspremi svoj krevet. Maneken joj je mirno odgovorio: "Romana, to nije u redu. Taj krevet nije bio ničiji, ovo je mnogo bezobrazno".

Pevačica je nastavila da se buni što je neko ostavio prljave stvari na njenom krevetu, kao i đubre koje se nakupilo ispod. Ipak, Marko Vukotić nije zamerio Romani zbog ove scene koju je napravila: "Romana je žena kralj, super cura što bih ja rekao!".

Kasnije je i Boris rekao da joj ne zamera i da će se sigurno družiti kada svi budu izašli sa Farme, a Marko je opravdao Romanu slabim spavanjem: "Mora da je nervozna zbog ovog vremena i jer se nije naspavala, njoj nikada ne bih zamerio ovako nešto".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>