Region

Svet

Vesna Zmijanac raskinula sa 14 godina mlađim Željkom Rstovićem!

Vesna Zmijanac je nakon dve ipo godine zabavljanja, navodno završila svoju vezu sa 14 godina mlađim Željkom Rstovićem, preduzimačem iz Beograda.

Vesna Zmijanac raskinula sa 14 godina mlađim Željkom Rstovićem!



Pevačica Vesna Zmijanac navodno je okončala vezu sa 14 godina mlađim biznismenom Željkom Rstovićem. Izvor blizak poznatom paru tvrdi da su se njih dvoje nedavno posvađali u pevačicinom stanu na Vračaru, nakon čega je došlo do definitivnog razlaza.

"Vesna i Željko često su tokom zabavljanja imali nesuglasice. Međutim, do poslednje svađe je došlo nakon što je Vesna renovirala stan svoje ćerke Nikolije Jovanović na Voždovcu. Vezu su okončali zbog toga što je Željko bio preokupiran poslovnim obavezama, pa je često kasno dolazio kući, što je njoj počelo da smeta. Nekoliko puta su bili pred razlazom, ali su zbog jake emocije koja ih je spajala prešli preko svega i ipak ostali zajedno", priča izvor i nastavlja.

"Čim su uplovili u romansu njih dvoje počeli su da žive zajedno, ali sad je on svoje stvari preselio u drugi stan, gde trenutno živi sam. Uprkos burnom razlazu, ostali su u korektnim odnosima", završava izvor.

U komšiluku pevačice takođe se spekuliše da je ljubavi došao kraj. "Vesnu viđam često, dok Željka nisam video izvesno vreme. Već više od dve nedelje ne viđam njegov automobil da je parkiran blizu zgrade. Često su se prepirali u zgradi. Uglavnom su prvu jutarnju kafu pili u obližnjem kafiću, ali u poslednje vreme sam primetio da ih nema."

Ni Vesna ni Željko nisu se javljali na telefon, povodom komentara na pomenute informacije.

Autor: M.P.
Izvor: Naše Novine
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>