Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković ogovarala Šekija sa Jelenom Golubović! Uhvatio je na delu!

Zorica Marković sedela je sa Jelenom Golubović i razgovarala sa njom o Šekiju Turkoviću, a bio je prisutan i Žare Berber koji je sve pomno pratio i slušao.

Farma 5: Zorica Marković ogovarala Šekija sa Jelenom Golubović! Uhvatio je na delu!



Zorica je pričala kako je Šeki trebalo da peva kod nje u kafani, ali nije umeo da napravi atmosferu i nikad nije bila puna kafana kao kad pevaju drugi pevači. Jelena i Žare su mirno sedeli i slušali šta im Zorica priča, a onda je naišao i sam Šeki Turković. "Jeb**e! Nemate pametnija posla nego mene da ogovarate!", prokomentarisao je Šeki, na šta je Zorica odgovorila: "Ne ogovaram te, ja znam da si ti tu negde. Samo pričamo o tebi". Onda je i Jelena Golubović počela da se raspravlja, da bi na kraju ona i Šeki počeli sa vikom i pravom dramom.

Šeki je napao Jelenu da mu je dirala unučiće, a onda je rediteljka potpuno poludela: "Zakunite se! Nisam vam dirala unučiće! To je kleveta", histerisala je Golubovićeva, ali ju je Zorica Marković smirila i stala na njenu stranu, pa je mirnim glasom pokušala da objasni Šekiju šta je Jelena htela da kaže, ali svakako nije mislila ništa loše.

Svađa se nastavila u maniru Farme, Jelena je pričala Šekiju kako će da ga tuži zbog uvrede i klevete, dok je Turković njoj objašnjavao kako je niko i ništa u odnosu na njega: "Znaš ti ko sam ja u odnosu na tebe? Tebe niko ni u zgradi ne poznaje!".

Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>