Region

Svet

Svet Plus na promociji novog spota Jelene Tomašević - Radio svira za nas! (Foto+Video)

Jelena Tomašević održala je večeras promociju spota za novu pesmu "Radio svira za nas" u beogradskom kafiću "Jimmy Woo" uz kolege i prijatelje.

Svet Plus na promociji novog spota Jelene Tomašević - Radio svira za nas! (Foto+Video)Premijera: Jelena Tomašević - Radio svira za nas! Pogledajte spot za novi singl! (Video)
Na promociju je prvo stigao Jelenin suprug Ivan Bosiljčić, a nekoliko minuta kasnije pridružila mu se i lepša polovina Jelena Tomašević, vidno raspoložena i srećna zbog svog novog spota. Jelena je stigla sa osmehom koji cele večeri nije sklanjala sa lica.

Promociju novog spota podržali su Jelenini prijatelji i kolege Sergej Ćetković, Željko Joksimović sa suprugom Jovanom, kao i Oliver Mandić. Jelena je režiju poverila Milošu Nadaždinu koji se takođe pojavio na promociji i uručio joj buket cveća, dok je za tekst bila zadužena, takođe prisutna, Aleksandra Milutinović.Jelena Tomašević predstavljala Srbiju na kongresu fanova Eurosonga u Barseloni (Foto+Video)
Spot je sniman u Barseloni, gde je Jelena nedavno bila predstavnik Srbije među fanovima "Eurosonga". Iako je tokom promocije napolju vejao sneg, sve prisutne Tomaševićeva je zagrejala kadrovima novog spota koji je sniman na ulicama Barselone, ali i na plaži pored osunčanog mora. Pogledajte Jelenin novi spot i uživajte u singlu "Radio svira za nas".Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>