Region

Svet

Marko Vanila i Mimi Oro imali seks preko telefonske žice!

Mimi Živanović, iliti poznatija kao Oro, voli bivše farmere. Pre nekoliko dana usnimljena je u noćnom klubu sa Andrijom Akijem Markovićem, a sada se izgleda ustremila na Marka Vanilu.

Marko Vanila i Mimi Oro imali seks preko telefonske žice!



Starleta Oro, koja se proslavila svojim neznanjem u testu opšte kulture u emisiji Prijemni za starlete, zapala je za oko bivšem farmeru Marku Vanili. Ili je ona njega prva ošacovala! Kakogod, ko god da je prvi krenuo u "akciju", radi to uspešno, jer, kako "Alo" saznaje, njih dvoje vode izuzetno vruću prepisku!

Naime, sve je počelo dopisivanjem preko Fejsbuka, ali je ubrzo Vanila poželeo i da joj čuje glas."Marko je pozvao Mimi i bukvalno počeo da onaniše dok su razgovarali telefonom i to joj je potvrdio. U jednom trenutku je predložio, a kasnije i molio da dođe do nje, ali je ona to odbila, te se sve završilo na virtuelnom seksu i Vanilinom onanisanju preko žice",  rekao je izvor.

A da je "razgovor" između dvoje užario telefonske žice, govori i činjenica da je Vanila hteo odmah da dođe do Mimi. Ipak, starleta je "tvrdila pazar", pa nije uspeo da je tako lako obrlati. "Govorio je Mimi kako i koliko voli analni seks, ali i seks bez zaštite. Na to mu je ona predložila trojku, ali sa njenim drugom koji je biseksualac, na šta je on kao iz topa pristao", tvrdi izvor.

"Kako se ništa od ovoga nije desilo, Vanila se zadovoljio time da pošalje starleti par fotografija svog polnog organa i kako onaniše, a za uzvrat je tražio da mu Mimi fotografiše svoje usne i grudi", tvrdi izvor.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>