Region

Svet

Večeras je Veče sevdaha u Sava centru

Veliki koncert istaknutih interpretatora sevdalinki održaće se večeras, 26. novembra u velikoj dvorani Sava centra sa početkom od 20 časova, a specijalni gosti biće Boki Milošević i omladinski hor iz Zenice.

Večeras je Veče sevdaha u Sava centru



Vrhunski intepretatori lepih bosanskih sevdalinki okupiće se na jednom mestu na koncertu za koji se svih prethodnih godina tražila karta više, a ovogodišnje veče za dušu u beogradskom Sava centru predvode Merima Njegomir, Hari Mata Hari, Marinko Rokvić, Marija Šestić, Enes Begović, Muhamed Mujkanović, Vesna Hadžić, Reuf Feković, Boki Milošević i Esad Kovačević. Pevače će pratiti orkestar Dinka Mujanovića, a posebno iznenađenje je gostovanje Omladinskog hora Zenica.

"Biće to odlično veče za pamćenje!", obećava inicijator ove muzičke tradicije i producent koncerta Tomislav Kašljević u susret beogradskom koncertu.

"Zvijezda tjera mjeseca", "Moj dilbere", "Žute dunje", "Tamburalo momče uz tamburu", "Čudna jada od Mostara grada", "Emina", "Ne klepeći nanulama", samo su neke od lepih i večnih pesma u kojima će publika moći da uživa u "Večeri sevdaha".

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>