Region

Svet

Ava Karabatić se još uvek nada: Željkov i moj put će se ponovo ukrstiti, ja to osećam! (Foto)

Ava Karabatić se posle učešća u poslednjoj sezoni Velikog brata razočarala u ljubav blizanca iz Francuske Željka Stojanovića i posle izlaska iz ovog rijalitija dugo je patila. Nakon što se između njih svašta izdešavalo u kući, Željko je u jednom trenutku rešio da završi njihovu vezu.

Ava Karabatić se još uvek nada: Željkov i moj put će se ponovo ukrstiti, ja to osećam! (Foto)



Hrvatica se pred kamerama prikazivala kao romantična duša, a pošto je napustila kuću na Košutnjaku, Ava se vratila u svoj rodni Split, kako bi završila studije i povukla se iz medija. Posle kraće pauze najavila je preseljenje u Beograd i otvaranje salona za lepotu, a kako je rekla, taj posao će joj skrenuti misli dok ne nađe svog "princa na belom konju".

Putem Fejsbuka smo došli do informacije da je Ava uplovila u romansu sa fotografom hrvatskog magazina "Story", Janijem Zomborijem. On je na svom profilu kao status napisao da je u vezi sa Avom Karabatić, a potom je postavio njenu sliku i napisao "Moja ljepotica".


Foto: Facebook

Kako bi proverili informacije, pozvali smo Avu Karabatić, koja je ovu vest demantovala, ali i nešto otkrila: "Jani je moj dobar prijatelj, a zajedno radimo i na jednoj pesmi, koju snimam sa jednom hip hop grupom. Trenutno sam posvećena svom fakultetu kao i emisiji koju vodim na dubrovačkoj televiziji. U pitanju je emisija "Od A do Ž". definitivno sam solo ograč, jer nemam vremena za ljubav, a to što je Jani objavio na Fejsbuku mi godi. Moguće da se rodila neka iskrica, simpatijica, a komentari su dobronamerni. Ne smeta mi to, naprotiv, prija mi. Znate da sam ja uvek imala osećaja da predosetim neke stvari, a Željko je i dalje u mom srcu. Još od Velikog brata sam znala da je on ljubav mog života, i verujte mi, naši putevi će se jednom sigurno ukrstiti. Kao što je i slučajnost sa emisijom da se zove "Od A do Ž", od Ave do Željka... kapirate? Neverovatne su te stvari... i ja verujem u njih", ispričala je Ava za "Pulsonline"!

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: Jani Zombori

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>