Region

Svet

Farma 5: Prvi sneg razbudio farmere! Napokon vesela atmosfera i grudvanje u dvorištu! (Foto)

Pao je prvi sneg, a učesnici Farme kao da su jedva dočekali da se malo zabave i razonode, pa su se grudvali u dvorištu i odlično zabavili u prvim zimskim trenucima na imanju u Lisoviću.

Farma 5: Prvi sneg razbudio farmere! Napokon vesela atmosfera i grudvanje u dvorištu! (Foto)



Katarina Grujić i Ivan Marinković prvi su došli na ideju da se grudvaju. Kako je u Lisoviću sneg već prekrio celo imanje i krovove, njih dvoje su ispred kuće napravili zalihe grudvi i čekali da Boris i Edin prođu ispred njih i odnesu drva. Kada su njih dvojica okrenuli leđa, Ivan i Katarina su osuli paljbu po njima, ali nijednog nisu uspeli da pogode, na šta se Marinković slatko nasmejao.



Onda su im se priključili i ostali farmeri i nastala je opšta pometnja u dvorištu dok su se svi međusobno gađali snegom i veselo se smejali. Romana Panić malo je zakasnila na grudvanje, ali je uspela da nagovori Ivana i Žareta da izađu napolje, pa je počela nova tura grudvanja.

Iako nisu među najmlađima, ipak su se sa najvećim žarom grudvali Marinković i Romana koji nikako nisu odustajali, uprkos vetru, snegu i hladnoći.



Najgore je prošla Sara Trajanović. Ivan je svoju ljubav prema njoj pokazao još jednom na vrlo specifičan način. Pošto Sara nije izašla ispred kako bi se grudvala već je stajala na tremu, Ivan je doneo sneg i stavio joj iza kapuljače, a onda je ona počela da vrišti: "Neeee! Ne! Izvadi mi to! Ti nisi normalan!", bunila se Sara, dok se Ivan Marinković smejao i još uvek dobro zabavljao. Kasnije ju je odvukao na sredinu dvorišta, gde ju je oborio na zemlju i celu uvaljao u sneg.



Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>