Ostalo

Sme�no

Dirljivo venčanje: Ispunila joj se poslednja želja pre smrti, udala se za svoju ljubav (Foto)

Srceparajuća priča osamnaestogodišnje Lesli Rivera iz Kalifornije koja boluje od leukemije dirnula je ceo svet. Ispunila joj se poslednja želja pre nego što umre, izgovorila je sudbonosno DA ljubavi svog života.

Dirljivo venčanje: Ispunila joj se poslednja želja pre smrti, udala se za svoju ljubav (Foto)



Mlada Amerikanka bori se sa teškim oblikom leukemije i lekari su joj prognozirali samo nekoliko meseci života. Već duže vreme je u bolnici, a društvo joj svakodnevno pravi suprug Danijel Mendez za kojeg se nedavno udala. Slobodno vreme u bolnici provodila je uglavnom gledajući emisije čuvenog planera venčanja Davida Tutere, a jedina neostvarena želja koju je imala bila je da se uda za svoju ljubav pre nego što poslednji put zatvori oči, a da venčanje bude nalik onome iz čuvene "Twilight" sage.


Foto: Make-A-Wish

Lesli je svoju želju poslala fondaciji "Make-A-Wish" koja joj je izašla u susret i pre nekoliko dana ostvarila san. Iz organizacije ove fondacije napomenuli su da su u što kraćem roku morali odgovoriti na Leslinu želju, obzirom na njeno teško zdravstveno stanje. Dan pre ceremonije imala je transfuziju krvi, na probi venčanica pojavio se čak i sam organizator i sve je bilo spremno za Twilight venčanje.

"Lesli je blistala i sa osmehom je pozdravljala goste. Danijel joj je potpuno predan, pomagao joj je da hoda, držao za ruke, gledali su se zaljubljeno i nikada ne biste pomislili kroz šta njih dvoje prolaze. Stvoreni su jedno za drugo", bila je dirnuta Sara Pizaruso iz organizacije "Make-A-Wish".



Autor: B.B.
Foto: Facebook, Make-A-Wish

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>