Svet

Region

Madona u poseti bivšem mužu Šonu Penu na Haitiju (Foto)

Pop ikona Madona otputovala je na Haiti kako bi videla humanitarne projekte koje je njen bivši suprug Šon Pen pokrenuo posle razornog zemljotresa 2010. godine.

Madona u poseti bivšem mužu Šonu Penu na Haitiju (Foto)Holivudski glumac je u razgovoru za AP rekao da je pozvao Madonu, sa kojom je "zadržao sjajno prijateljstvo tokom godina" da ga poseti i dodao da je na Haiti došla sa sinom Rokom. Pen je rekao da je par stigao pre nekoliko dana i da još uvek ne zna koliko će ostati. "Ovde je, gleda, potrudila se da dođe i uzbuđen sam zbog toga", rekao je Pen i dodao da se nada da će možda uspeti da je inspiriše da se i sama uključi u humanitarne akcije na Haitiju.

Madona je na Instagramu već objavila brojne fotografije. Na jednoj pozira u novoj bolnici u centralnom delu zemlje. Iznad slike je natpis "Revolucija ljubavi na Haitiju". Na drugoj fotografiji se vide planine u sumrak uz komentar: "Sumrak na Haitiju. Ovo je Raj!".Pen od 2012. godine radi kao ambasador za Haiti. Osnovao je humanitarnu organizaciju J/P, fokusiranu na izgradnju kuća i preseljenje na hiljade ljudi koji su izgubili sve u zemljotresu. Njegova grupa nedavno je sponzorisala pet trkača sa Haitija da učestvuju na Njujorškom maratonu.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>