Svet

Region

Viktorija i Dejvid Bekam pazarili kuću za skoro 50 miliona evra! (Foto)

Jedan od omiljenih britanskih parova, Viktorija i Dejvid Bekam, ne štede kada je u pitanju luksuz na koji su navikli, te su spiskali novih skoro 50 miliona evra za kuću u koju nameravaju da se presele.

Viktorija i Dejvid Bekam pazarili kuću za skoro 50 miliona evra! (Foto)



Dejvid i Viktorija Bekam namerili su da se presele sa svog imanja u Hertfordširu u kuću u srcu Londona. A kako naravno neće "s konja na magarca", slavni par staru vilu prodao je za 12 miliona funti, a na novu potrošio čak 40 miliona, što izađe skoro 50 miliona evra! A ni tu nije kraj, te će Bekamovi na još neke "sitnice" u sklopu dizajniranja enterijera, spiskati još 5 miliona funti.



Naravno, nova četvorospratna kuća, ili bolje rečeno palata, obiluje svim onim detaljima koji je čine superluksuznom: fruzeraj, salon za manikir i šminkanje, kao i posebna soba samo ca kolekciju cipela 39-ogodišnje Viktorije. Takođe, par je već instalirao muzički sistem koji omogućava da se muzika čuje u svakom kutku palate, a koji se kontroliše preko telefona ili kompjutera. Takođe, u planu je i instalacija specijalnih vodootpornih plazma televizora u svakom kupatilu.

Posluga i obezbeđenje imaće pristup tunelu koji će ih neprimetno voditi ka drugom delu imanja. Njihovo troje dece zauzeće ceo drugi sprat. Donji nivo kuće rezervisan je za teretanu, sobu za masažu, sobe za poslugu i malu baštu, dok je ispod zemlje garaža u kojoj Dejvid drži svoju kolekciju automobila. Treći sprat rezevrisan je za goste, dok će na "vrhu", kako i dolikuje, biti smešteni Viktorija i Dejvid.

Zaista, u pravom smislu te reči - palata! Ali, s obzirom da se već uveliko šuška da je Dejvid Bekam sledeći na listi kojem će biti dodeljena viteška titula "Ser", onda je i razumljivo što se ovoliko troši za rezidenciju novih, modernih "plemića".

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>