Svet

Region

Titanik je najplačljiviji film svih vremena (Video)

Romantična filmska ekranizacija dirljive priče o bogatoj devojci i siromašnom momku koji se zaljubljuju na čuvenom Titaniku dok tone i na kraju jedno od njih umire, proglašena je za "najplačljiviju" priču svih vremena.

Titanik je najplačljiviji film svih vremena (Video)



Film "Titanik" Džejmsa Kamerona iz 1997. godine, koji je nagrađen sa čak jedanaest Oskara, prema anketi britanskog sajta FreesDeliveryLand proglašen je za film koji najviše tera suze na oči, prenosi Tanjug.

Siromašni Džek (Leonardo Di Kaprio) koji nasumice odlazi u drugi svet i bolje sutra i imućna Rouz (Kejt Vinslet) koja sa verenikom i roditeljima uživa u prvoklasnom putovanju, odlično su odigrali uloge mladog zaljubljenog para i dali prepoznatljiv pečat istorijskoj melodrami. Ukoliko se samo prisetite dirljivih scena Kejt i Leonarda, od kojih je najviše suza izmamila ona kada on zaleđen umire na njenim rukama, verujemo da se slažete sa ishodom ankete.

Na drugom mestu po broju isplakanih suza nalazi se nešto noviji mjuzikl "Jadnici" iz 2012. dok je treće zauzeo čuveni Diznijev "Bambi" iz 1942.



Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>