Region

Svet

Miki Đuričić i Aleksandra Džidža Stojković se posvađali?! Lepi Mića pokušao da ih pomiri, ali uzalud! (Foto)

Bivši farmeri Miki Đuričić i Aleksandra Džidža Stojković, iako su na Farmi bili najbolji drugari, a mnogi su ih videli i kao potencijalan ljubavni par, nisu više u dobrim odnosima, pa čak ni ne razgovaraju!

Miki Đuričić i Aleksandra Džidža Stojković se posvađali?! Lepi Mića pokušao da ih pomiri, ali uzalud! (Foto)



Aleksandra Džidža Stojković i Miki Đuričić navodno su se posvađali zbog buduće veze u koju su oboje planirali da uđu! Tako, kako više međusobno ni ne pričaju, nisu hteli ni da sede za istim stolom sa prijateljima, kada su se svi koletivno našli na jednom beogradskom splavu.

"Društvo ih je čekalo na jednom splavu, a među njima je bio i Lepi Mića. Džidža nije htela da dođe dok Đuričić ne ode, a on je, kad je čuo da Aleksandra treba da stigne, pokupio svoje stvari i napustio splav", kaže dobro obavešten izvor za "Kurir".



Njihovi zajednički prijatelji su pokušavali da ih pomire, pa je Lepi Mića razgovarao i sa Mikijem i sa Džidžpm, ali očigledno bez uspeha. Navodno, kako izvor tvrdi, do pomirenja teško da će doći! Mikija, kojem je popularnost skočila nakon Farme, već je okupiralo mnoštvo devojaka, dok je Džidža u ovom momentu pre svega posvećena karijeri.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>