x
Region
Miki Đuričić i Aleksandra Džidža Stojković se posvađali?! Lepi Mića pokušao da ih pomiri, ali uzalud! (Foto)
26. novembar 2013. 10:00
Bivši farmeri Miki Đuričić i Aleksandra Džidža Stojković, iako su na Farmi bili najbolji drugari, a mnogi su ih videli i kao potencijalan ljubavni par, nisu više u dobrim odnosima, pa čak ni ne razgovaraju!


Aleksandra Džidža Stojković i Miki Đuričić navodno su se posvađali zbog buduće veze u koju su oboje planirali da uđu! Tako, kako više međusobno ni ne pričaju, nisu hteli ni da sede za istim stolom sa prijateljima, kada su se svi koletivno našli na jednom beogradskom splavu.

"Društvo ih je čekalo na jednom splavu, a među njima je bio i Lepi Mića. Džidža nije htela da dođe dok Đuričić ne ode, a on je, kad je čuo da Aleksandra treba da stigne, pokupio svoje stvari i napustio splav", kaže dobro obavešten izvor za "Kurir".Njihovi zajednički prijatelji su pokušavali da ih pomire, pa je Lepi Mića razgovarao i sa Mikijem i sa Džidžpm, ali očigledno bez uspeha. Navodno, kako izvor tvrdi, do pomirenja teško da će doći! Mikija, kojem je popularnost skočila nakon Farme, već je okupiralo mnoštvo devojaka, dok je Džidža u ovom momentu pre svega posvećena karijeri.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir

   
| More    
Tridesetsedmogodišnji pčelar iz Kupinova Miki Đuričić uplovio je u vezu sa 20 godina starijom ženom iz Novog Sada. Reč je o izvesnoj Mirjani, koja je vlasnica lanca pekara u Novom Sadu i Sremskoj Kamenici.
5. avgust 2014. 20:40
Pevačica Aleksandra Džidža Stojković u poslednje vreme dosta je radila na svom fizičkom izgledu, a pored fenomenalnog glasa sada se može reći da pevačica i fenomenalno izgleda.
17. jul 2014. 20:44
Aleksandra Stojković Džidža objavila je "Malo vatre, puno dima" i novi spot u kome je prva impresija svakako njena savršena linija, pa je jasno da se rad i trud koji je Džidža uložila u sebe svakako urodio plodom.
12. maj 2014. 15:11
Miki Đuričić je još 23. marta uhapšen kada je napao i vređao policajce nakon utakmice Kupinovo - Radnički, zbog čega mu je izrečena kazna od 100.000 dinara. Sada je u sudu vređao zaposlene i maltretirao državne činovnike.
25. april 2014. 21:04
Miki Đuričić je nakon suđenja za napad na policajce otkrio da je pet svedoka potvrdilo njegovu stranu priče i da mu je sud odredio samo novčanu kaznu zbog verbalnog sukoba sa policijom.
16. april 2014. 12:13
Aleksandra Stojković Džidža iznenadila je prisutne goste u jednom klubu kada se na sceni pojavila u crnim minijaturnim pantalonicama koje su više otkrivale nego pokrivale njenu pozadinu.
15. april 2014. 12:29
Iako je opšte poznato da su nakon učešća u Farmi Miki Đuričić i Svetlana Koprivica, alias Mis Svetlana, ostali dobri prijatelji, bivšu farmerku je šokirala sadržina poruke koju joj je Miki poslao.
5. april 2014. 13:15
Aleksandra Stojković Džidža snimala je spot za pesmu "Karta svijeta", koju je otpevala u duetu sa Halidom Bešlićem, za koji kaže da joj mnogo znači i da će sigurno obeležiti početak njene karijere.
3. april 2014. 20:36
Miki Đuričić koji je priveden na saslušanje nakon fizičkog napada na policajca, izjavio je kako je spreman da odgovara za prekršaj koji je napravio, ali da će na sudu uspeti uz pomoć svedoka da dokaže da nije nasilnik.
27. mart 2014. 08:49
Miki Đuričić koji je u nedelju priveden, a samo dan kasnije i pušten iz pritvora zbog napada na policajca, mogao bi da dobije zatvorsku kaznu i do tri godine ukoliko sud utvrdi njegovu krivicu.
25. mart 2014. 10:27

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus