Region

Svet

Farma 5: Edin i Marijana u hotelskoj sobi! Prvo masaža, a onda i đakuzi! (Foto+Video)

Edin i Marijana su pobedili u igri kao par koji se najbolje poznaje, a za to su od Zadruge bili i adekvatno nagrađeni: prespavali su u hotelu, te uživali u romantičnoj večeri, masaži i kupki u đakuziju.

Farma 5: Edin i Marijana u hotelskoj sobi! Prvo masaža, a onda i đakuzi! (Foto+Video)



Farma 5: Edin i Marijana isfolirali da ona ima dečka napolju, kako bi dobili nagradu!?
Marijana i Edin sinoć su od Zadruge nagrađeni time što su dobili noćenje u hotelskoj sobi uz sve propratne elemente jednog romantičnog boravka. Konačno su mogli da se okupaju u pravom kupatilu, a za tu priliku je Marijana obukla seski beli kupaći kostim. Potom su dobili masažu, a onda i brčkanje u paru u đakuziju.



Zatiim, njima dvoma je Zadruga naložila da zaigraju Igru istine, te je tom prilikom Edin upitao Marijanu šta zaista misli o Katarini Grujić. "Pre no što sam je upoznala mislila sam da je nadobudna i uobražena. Ali kada sam došla ovde, shvatila sam da je zapravo kul, vrhunska pevačica... Ipak, mislim i da se ponekad previše pravi da je bitna, i da je to zapravo uticaj drugih farmera na nju", rekla je Marijana.

Edin Škorić je kazao da misli da je Simonida najdvoličnija na imanju, a Marijana je rekla da posle rijalitija ne bi mogla da se druži sa Borisom i Katarinom, a takođe ni sa Sarom, Suzanom i Jelenom Golubović.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>