Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić i Marijana Leontijević se najbolje poznaju!

Zadruga je zadala farmerima zadatak i podelila ih u parove. Imali su kratak period da sa svojim partnerom porazgovaraju i nauče sve o njemu, a Žare Berber dobio je ulogu sudije i isptivača kako bi odličio o pobedniku.

Farma 5: Edin Škorić i Marijana Leontijević se najbolje poznaju!Žare je konstatovao da su se najbolje upoznali Marijana i Edin, a postavio im je niz pitanja na koje su oboje odgovarali. Edin je rekao da Marijanin osmeh nije flertovanje već način komunikacije i da je ona jednostavno takva, kao i da ponekad uputi neki preterani kompliment, ali je naglasio da to ne smatra udvaranjem.

I Marijana je odgovorila na niz pitanja o Edinu. Znala je gde je završio osnovnu i srednju školu, gde je rođen, kao i koji je poslednji klub za koji je igrao.

Sem njih dvoje i ostali farmeri su odgovarali na pitanja, ali se nisu upoznali dovoljno i zato su manekenka i bivši sportista osvojili nagradu koju im je Zadruga večeras uručila. Njih dvoje pozvani su da izađu na trem, a spekuliše se da je u pitanju odlazak na hamburgere u popularni "McDonalds".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>