Svet

Region

Kejt Midlton najurila frizera, jer se previše hvalisao!

Frizera vojvotkinje od Kembridža je izgleda pristup rojalističkim krugovima opio više no Kejt Midlton, takođe bez plemićkog porekla, te se njegova taština mogla obuzdati samo na jedan način - otkazom!

Kejt Midlton najurila frizera, jer se previše hvalisao!



Frizer vojvotkinje od Kembridža, Džejms Prajs, bio je zadužen za frizuru Kejt čak i na dan njenog venčanja. Toliko je poverenja imala u njega. A on je, kako tvrde izvori, potpuno zapostavio sve druge mušterije, pa dao i otkaz u salonu u kojem je bio zaposlen, samo kako bi se mogao nazvati isključivim i ličnim frizerom lepe princeze.

Međutim, Džejms je u jednom momentu poželeo da ostvari američki san. Uputio se preko Atlamtika kako bi započeo sopstveni biznis, te je upravo fotografije Kejt Midlton koristio kako bi se ispromovisao. To se, naravno, kraljevskoj porodici baš i nije dopalo.

"Kejt se i dalje frizira u istom salonu, ali joj Džejms više nije frizer. Kada se uputio u Ameriku da radi, on je otvorio fejsbuk i tviter naloge na kojima je objavljivao i više od hiljadu fotografija Kejt. Toliko se hvalio, da se to jednostavno nije svidelo kraljevskoj porodici", otkrio je izvor britanskim medijima.

Takođe, izvor je naveo da hvalisavac Džejms i dalje radi, ali u mnogo lošijem salonu i za mnogo manju platu. Ipak, ne predaje se, te planira da sledeće godine isproba svoje makaze i četke u Australiji.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>