Svet

Region

Novak Đoković i Rafael Nadal napravili šou u Argentini: Pogledajte kako Nole imitira Rafu! (Video)

Drugi teniser sveta, prema trenutnoj ATP listi, Novak Đoković, izgubio je revijalni meč u Buenos Ajresu koji je pred više od 12 hiljada ljudi igrao protiv svetskog reketa broj jedan Rafaela Nadala.

Novak Đoković i Rafael Nadal napravili šou u Argentini: Pogledajte kako Nole imitira Rafu! (Video)



Meč između dva asa završio se pobedom Španca, a u sjajnoj pozitivnoj i opuštenoj atmosferi publika je još jednom uživala u susretu dvojice najboljih tenisera, međusobnih rivala i velikih dugogodišnjih prijatelja. Novak je svojim prisustvom uveličao oproštaj Davida Nalbandijana i prethodnih se dana, da se zaključiti, jako dobro zabavljao.

Novak Đoković poveo i Viktora Troickog u Čile (Foto)
Nadal je u Buenos Ajresu ostvario pobedu sa 6:4, 7:5, čime se revanširao Noletu za nedavni poraz u Londonu, kada je naš teniser odbranio titulu na završnom meču. Dvojica tenisera na krajnje su simpatičan način zabavili publiku, a upečatljiviji momenat bio je kada je Nole na zahtev publike imitirao svog protivnika Nadala. Prvo se na terenu pojavio kao doktor, a potom i "pregledao" Rafu.



Nole i Rafa odigrali su zajedno i dubl u kom su im rivali bili Nalbandijan i Huan Monako, a čitavo dešavanje prokomentarisao je i Novak Đoković na svom Fejsbuk nalogu: "Drago mi je da sam učestvovao u oproštajnom meču Davida Nalbandijana, sjajnog igrača koji će sigurno nedostajati svima na turniru. Nikako ne smem da zaboravim da pomenem koliko smo se svi zabavili igrajući ove mečeve - i Rafa, i Pico i David i ja. Stvarno je prelepa Argentina! Čak sam i tango zaigrao".



Osim toga, nakon oduševljenja Čileom, drugi reket sveta iskoristio je vreme za susret sa decom u Argentini, ali i za obilazak čuvenog Boca Juniors stadiona koji, kako kaže, izgleda spektakularno. "Sa zadovoljstvom ću poneti njihove dresove kući kao sećanje na ovo lepo putovanje", dodao je na kraju i poručio da će sigurno ponovo doći u ovu zemlju.

Više fotografija pogledajte u galeriji.



Autor: B.B.
Foto: Facebook/Novak Djokovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>