Region

Svet

Milan Topalović Topalko: Nisam odlepio za Jelenom Jovanović, ali bih uložio u njenu karijeru! (Video)

Pobednik prve sezone rijalitija "Farma", pevač Milan Topalović Topalko, imao je da kaže i par reči o danas aktuelnim farmerima, to jest o jednoj od njih - Jeleni Jovanović!

Milan Topalović Topalko: Nisam odlepio za Jelenom Jovanović, ali bih uložio u njenu karijeru! (Video)Komentarišući navode u medijima po kojima je Milan Topalović Topalko "odlepio" za mladom koleginicom, a sada i farmerkom Jelenom Jovanović, pevač je u emisiji "Ja to tako" objasnio šta je zapravo mislio kada je izjavio da bi "uložio novac u nju".

Naime, on je u jednoj emisiji pri početku emitovanja aktuelnog serijala Farme, kazao da Jelenu poznaje, da je dobra pevačica, i da bi uložio u njenu karijeru kada bi imao viška novca.

"Jelena je mnogo lepa, prirodna devojka! Ona sasvim dovoljno dobro peva da može da napravi lepu karijeru, i žao mi je što do sada nije uspela u tome. tada sam rekao da kada bih imao viška novca, dakle da ne treba da ulažem u svoju karijeru, ja bih sigurno uložio u njenu", objasnio je Topalko i naglasio da ga nervira to što pojedini novinari svaku reč izvode iz konteksta.Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>