Region

Svet

Marija Šerifović: Da li sam hetero, homo ili biseksualka, otkriću tek na kraju filma!

Dokumentarni film "Ispovest" u kojem Marija Šerifović otkriva sve detalje svog života, premijerno će biti prikazan 27. novembra, a evrovozijska pobednica je kazala da će tek na kraju filma otkriti svoje seksualno opredeljenje.

Marija Šerifović: Da li sam hetero, homo ili biseksualka, otkriću tek na kraju filma!



Na konferenciji za novinare upriličenoj povodom dokumentarnog filma "Ispovest" čija će premijera biti 27. novembra, Marija Šerifović nije htela da odgovori na pitanja novinara koja su se ticala njenog seksualnog opredeljenja.

O tome da li je hetero, homo illi biseksualka, Marija će sve reći u svom filmu, te će svi znatiželjci moraju da se strpe još koji dan. Premijera je za dva dana, u centru "Sava", a naša evrovozijska pobednica napisala je i knjigu "Ispovest" koja će uskoro biti puštena u  prodaju.

Osim o seksualnom opredeljenju, Marija u filmu govori i o "porodičnim tajnama", te koliko joj je bilo teško da odrasta uz oca alkoholičara i kockara. "Najteže mi je bilo da snimim deo filma "Oproštaj", gde otkrivam neke stvari iz mog porodičnog života", ispričala je Marija.

Inače, posle učešća crnogorskog glumca Slavka Kalezića u muzičkom talent takmičenju "X Factor Adria", javile su se spekulacije da se Marija nekada zabavljala sa njim. "Slavko Kelezić me je zvao nakon učešća u "X Factor Adria" da mi kaže da je ljut na mene zbog komentara na Tviteru da nisam zadovoljna njegovim nastupom. On je bio moje letnje vatanje u bazenu", iskreno je odgovorila pevačica.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>