Svet

Region

Anđelina Džoli se otvorila za rođendan Breda Pita! Pazarila ostrvo u obliku srca za 20 miliona dolara!

Anđelina Džoli baš zna da odabere poklon! Za pedeseti rođendan svom dragom Bred Pitu ona nije štedela dolare, tačnije skoro dvadeset miliona njih, koliko je koštao poklon - ostrvo u obliku srca!

Anđelina Džoli se otvorila za rođendan Breda Pita! Pazarila ostrvo u obliku srca za 20 miliona dolara!



Tridesetosmogodišnja Anđelina Džoli rešila je da 50. rođendan Breda Pita bude nezaboravan, pa je za poklon svom dragom pazarila ostrvo u obliku srca, za skoro 20 miliona dolara!

"Čim je Anđelina čula da je ostrvo "na tržištu", odmah je ugovorila i da ga pogleda. Bila je zaista impresionirana", otkrio je izvor američkim medijima, i dodao da je naročito uzbuđena bila kada je otkrila da je dve kuće koje se nalaze na ostrvu dizajnirao Bredov omiljeni arhitekta Frenk Lojd Rajt.

"Kuća je savršena za porodične odmore i romantične boravke. A činjenica da je ostrvo u obliku srca posebno je oduševila Anđelinu koja je potvrdila da će to Bredu veoma značiti", kazao je izvor.

Inače, čuveno ostrvo u obliku srca nazvano je Petra, prostire se na 11 jutara zemlje, a ima urađenu i pistu za helikopter. Nalazi se severno od Njujorka, i od američke obale udaljeno je manje od 100 kilometara.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>