Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović kao Šakira - Zanjihaću kukovima!

U sledećoj epizodi šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" gledaćemo mladu Saru Jovanović u ulozi Šakire, a možda joj upravo pokreti kukovima slavne kolumbijske pevačice donesu prvu pobedu.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović kao Šakira - Zanjihaću kukovima!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pogledajte koga će takmičari imitirati u osmoj epizodi i kakvo je stanje na bodovnoj listi
Sara Jovanović u narednoj epuzodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" imaće zadatak da izvede dve pesme slavne latino zavodnice Šakire, te je očekivano što će tokom Sarinog peformansa biti dosta zavodljivog plesa po kojem je Šakira poznata.

"Mislim da će biti veoma zanimljiv nastup za publiku, pogotovo za Šakirine fanove. Izvešću dve pesme, biću sa dve igračice, a posle će biti još plesača. Biće dosta đuske. Niko ne može da igra kao Šakira, ali sam svakako pokušala da iskopiram njenu koreografiju", rekla je Sara za "Blic".

Ona o pobedi ne razmišlja, jer najbitnije joj je da zabavi publiku, a nagrada će doći sama po sebi. Takođe, Sara kaže da su joj sve dosadašnje transformacije prijale.

"Dobijala sam zadatke koji su mi prijali, nebitno da li je bila neka ličnost koju znam odranije, koju sam slušala i pratila. Bilo je onih koje sam manje poznavala, kao Oliver Mandić ili Milan Stanković. Svaku ličnost koju dobijemo postoji razlog zašto smo je dobili, specifični su po nečemu ", rekla je Sara,.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>