Region

Svet

Farma 5: Edin i Marijana isfolirali da ona ima dečka napolju, kako bi dobili nagradu!?

Sinoć je Žare Berber trebalo da proceni koji par se do sada najbolje upoznao na Farmi, a on je u tom smislu za pobednike proglasio Marijanu i Edina.

Farma 5: Edin i Marijana isfolirali da ona ima dečka napolju, kako bi dobili nagradu!?



Naime, Zadruga je pre nekoliko dana farmere podelila u parove, te su oni imali zadatak da se međusobno što bolje upoznaju. O tome je odlučivao Žare Berber, koji ih je sinoć saslušavao i otkrivao šta su to oni tokom proteklih dana saznali jedno o drugom,a da se nije znalo od ranije. Jedan od parova koji je Zadruga spojila, jesu Marijana i Edin. I upravo njih dvoje su dobili od Žareta priznanje sa su se najbolje upoznali!

Naime, tokom "saslušanja", Edin je saopštio da novina koju je saznao o Marijani jesta ta da ona napolju ima dečka! To je sve farmere zaprepastilo, budući da je manekenka otkad je došla na imanje tvrdila da je slobodna, pa je upravo na konto te nove informacije Žare presudio da su zadatak najuspešnije obavili Marijana i Edin.

Iako su ostali farmeri u prvo vreme negodovali zbog Žaretove odluke, vrlo brzo su shvatili koja je njegova namera, te su sa odobravanjem prihvatili njegovu odluku prepoznavši u njoj svu lukavost makedosnkog voditelja. Naime, Žare je Marijani i Edinu dodelio prvo mesto, jer to znači da će njih dvoje od Zadruge dobiti i nagradu, a pretpostavlja se da će to biti neki zajednički izlazal. Elem, Žare je smislio da će biti vrlo zanimljivo gledati šta će se potom dešavati između manekenke i bivšeg odbojkaša, i kako će sve to primiti Edinova devojka Jelena, s obzirom da se na imanju već uveliko šuška da "ima nešto" između Marijane i Edina.

Inače, kasnije je i sama marijana potvrdila da je Edinovo "saznanje" da ona ima dečka zapravo "fora", i da to nije istina, pa su time nadmudrili ostale farmere i osvojili nagradu.

Takođe, Zorica Marković je konstatovala da Marijana od početka namerno obigrava oko muškaraca na imanju i pravi afere, kako bi što duže ostala. Najpre je saletala Marka Vukotića, potom Slobu Đurkovića, onda se "trpala" između Kaće i Borisa, a sada je navodno oko bacila na Edina. S tim su se složili i Marko i Sloba, te su kazali da su imali problem da se odbrane od spopadanja manekenke, te su svi zajedno zaključili da je to njena taktika kako bi ostala što duže u rijalitiju.

Inače, kakvu će nagradu dobiti Edin i Marijana, i hoće li to zaista biti neki izlazak u intimnoj atmosferi, saznaćemo danas.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>