Svet

Region

Sandra Meljničenko od muža dobila ferari od milion evra! (Foto)

Bivša modelsica Sandra Meljničenko, udata za ruskog milijardera Andreja, od svoje "jače polovine" dobila je auto vredan čak 1,2 miliona evra! U pitanju je auto iz limitirane serije kompanije Ferari.

Sandra Meljničenko od muža dobila ferari od milion evra! (Foto)



Sandra Meljničenko od sada je ponosna vlasnica "La Ferarija" - luksuznog i preskupog automobila iz limitirane serije čuvene kompanije, te se time upisala na listu 499 ljudi koji poseduju ovog četvorotočkaša, budući da ih je samo toliko i proizvedeno. "La Ferari" košta čak 1,2 miliona evra. što je za ruskog milijardera Andreja Meljničenka očigledno prava sitnica kada treba da udovolji željama svoje supruge Sandre.


Foto: Instagram

"Sandra je oduševljena „ferarijem“ i kada je sa Andrejem videla novi model, poželela ga je u svojoj garaži. Andrej ga je odmah poručio jer sve čini da svoju dragu vidi srećnom. Iako naviknuta na to da od muža za sve bitne datume, godišnjice ljubavi i brojne praznike dobija lepe i vredne poklone, nije krila radost zbog novog automobila", otkrio je izvor blizak ovom paru.

Inače, bivša modelsica se udajom za ruskog tajkuna obogatila do te mere, da sada važi za najimućniju Srpkinju koja na svoje ime poseduje plovila, automobile, umetnčka dela, skupoceni nameštaj i basnoslovno vredne nekretnine.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>