Region

Svet

Marko Bulat napravio pravi kafanski spektakl u hali Pionir! (Foto)

Marko Bulat održao je sinoć u hali "Pionir" koncert pred brojnom publikom koja nije odmarala dlanove i više od dva sata pevala je zajedno sa popularnim "kraljem kafana i splavova".

Marko Bulat napravio pravi kafanski spektakl u hali Pionir! (Foto)



Marko Bulat otkriva za naš portal: Posle koncerta, vraćam se knjizi! (Foto)
Marko Bulat započeo je svoju karijeru pevajući u kafanama, a već tada bilo je jasno da će jednog dana prerasti u veliku zvezdu. Posle 20 godina karijere, svoj jubilej krunisao je koncertom u beogradskoj hali "Pionir" pred vernom publikom. Iako je ostvaren na mnogo polja, ipak mu najviše leži bina, a za mikrofonom se, kako sam kaže, oseća kao da je na svom terenu.



Koncert je trajao nešto manje od tri sata, a Marko je od prve do poslednje pesme držao atmosferu na vrhuncu. Odmah po pojavljivanju na bini podigao je publiku na noge, a temperaturu u "Pioniru" na maksimum. Popularni "kralj kafana" za 20 godina itekako je naučio da animira publiku i napravi vrelu atmosferu, a svoje umeće demonstrirao je i Beograđanima u "Pioniru".



Da bi doživljaj kafanske atmosfere bio potpun, sem Bobana Rajovića koji je bio podrška u publici, Marko Bulat na sceni je ugostio i Bobana Zdravkovića, kao i Novicu Zdravkovića sa kojim je zajedno zapevao. Zatim Gordanu Stojićević koja je otpevala svoj neprevaziđeni hit "Zagrli me ti", Nikolu Grbića koji je zasvirao gitaru i otpevao "Lešće", da bi Marko onda zamolio bend da odsvira "Kafanu na Balkanu". "Ova pesma nije na spisku, pa ne mogu da je otpevam, ali vi možete!", obratio se Marko prisutnima, a onda je publika dobila svoj trenutak slave.

Kao što je Marko i najavio, bilo je pet gostiju. Na bini je u jednom trenutku zapevao i Ljuba Dimitrijević. Marko ga je najavio ogrnut srpskom zastavom, koju su zatim zajedno držali dok su pevali "Oj, Kosovo, Kosovo". U ovom trenutku na tribinama su se palile baklje, a "Pionirom" se orio glas publike koja je ispratila celu pesmu od prve do poslednje reči.



Marko Bulat večeras je pretvorio halu "Pionir" u veliku kafanu punu dobro raspoloženih ljudi koji su uživali u njegovim pesmama, a on je ređao svoje najveće hitove, da bi jedan trenutak posvetio i svojoj novoj pesmi "180 stepeni". Posle skoro tri sata posetioci ovog kafanskog spektakla napustili su "Pionir" sa osmesima i utiscima koji neće lako izbledeti.



Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>