Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković - Marijana, Edin bi te ščepao samo da nema ove male! (Video)

Zorica Marković i Jelena Golubović "namirisale" su da se nešto dešava na relaciji Edin - Marijana, pa su pokušale da isprovociraju i samu Marijanu.

Farma 5: Zorica Marković - Marijana, Edin bi te ščepao samo da nema ove male! (Video)



Marijana, Zorica i Jelena Golubović sedele su u trpezariji i razgovarale, pa su se "dokačile" i Edina Škorića. "On bi tako Marijanu ščepao, samo da sme od ove male! To nije normalno! Vidim ja kako on nju gleda", rekla je Zorica Marković, a Marijana se smeškala, te uzvratila rečima: "Zoka sve vidi!"

Onda je Golubovićeva upitala Marijanu šta bi se desilo kada bi Jelena Jovanović večeras napustila imanje, a Edin njoj prišao. Na to je manekenka odgovorila kako bi nastavili da budu prijatelji, jer nju Edin kao muškarac uopšte ne zanima. "Nije moj tip", rekla je ona.

Inače, Zorica Marković je njima dvema poverila i to da ju je Jelena Jovanović iznervirala tokom prošle žurke, jer se maltene otimala za mikrofon. "Stajale smo ona, Kaća i ja, i onda je ona rekla "E, sledeću pesmu pevamo samo Kaća i ja"! Šta znači to?! I onda se ja lepo sklonim, kulturno, već sam se dokazala kao pevačica, a njoj eto pa neka se dokazuje", rekla je folkerka.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>