Region

Svet

Farma 5: Ivan i Tuta - Edin Škorić bacio oko na Marijanu! Bio s njom iza paravana!? (Video)

Ivan i Tuta Marinković vreme u izolaciji pred Arenu prekraćuju i time što komentarišu svoje rivale, u ovom slučaju Edina Škorića.

Farma 5: Ivan i Tuta - Edin Škorić bacio oko na Marijanu! Bio s njom iza paravana!? (Video)



Dok su u izolaciji, Ivan i Tuta vreme ne provode uz knjigu kako bi se pripremili za večerašnji test znanja, već u ogovaranju drugih farmera. Na red je došao i Edin Škorić, za kojeg su Ivan i Tuta zaključili da je najveći "igrač" koji ima taktiku od samog početka. Takođe, zaključili su da bi Jelena Jovanović, da nema Edina, odavno već bila kući.

"Voleo bih da vidim šta bi Edin radio ukoliko bi večeras ispala Jelena Jovanović. Posle 12 nedelja sa njom, kakvu bi onda taktiku primenio", kazao je Ivan. Tuta je na to odgovorio da je Edin prikupio gomilu poena predstavljajući sebe u superlativu. "On je čovek koji hoće da joj opere veš, da joj prinese šta treba. Koliko god da je njemu teško, on je svestan da igra... on će da ode da cepa drva... pokazuje se kao pravedan, fin, nikoga neće da uvredi... da ne pričamo o tome koliko voli da priča engleski... odlično igra od samog početka", izanalizirao je Tuta Edina, i zaključio da bivši odbojkaš svaku priliku koristi da bi naglasio koliko je i šta radio, i kako je fin sa svima, da mu slučajno ne bi dali štapiće kada do toga dođe.

Potom je Ivan izrazio zaprepašćenje zbog toga što je "Edin bio iza paravana sa Marijanom"! "Imaš bre devojku 12 nedelja, glumiš tu požrtvovanost, a onda odeš iza paravana sa drugom", osudio ga je Marinković. "A opet, ima mi tu logike, jer vrlo dobro znam kako je Edin kada je Marijana ušla, a tada on i Jelena još uvek nisu objavili svoju vezu, tada obletao oko Marijane", rekao je Ivan. Potom su on i Tuta zaključili da između Edina i Jelene prave ljubavi nema, već se te priče drže, jer znaju da su zbog toga i ostali ovoliko na imanju.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>