Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pogledajte koga će takmičari imitirati u osmoj epizodi i kakvo je stanje na bodovnoj listi

Nakon sedme epizode muzičkog šou programa Tvoje Lice Zvuči Poznato trenutno su prvom mestu Aleksa Jelić i Skaj Vikler sa istim brojem poena, a evo i koga će takmičari imitirati sledeće nedelje i dobiti priliku da promene stanje na bodovnoj listi.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pogledajte koga će takmičari imitirati u osmoj epizodi i kakvo je stanje na bodovnoj listi



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Skaj Vikler trijumfovao uz Mulen Ruž! (Foto)
Sneki će se u subotu naći u ulozi Silvane Armenulić, dok će Knez biti Saša Matić. Boris Milivojević dobio je ulogu jedne od takmičarki, odnosno Anu Kokić, a ona će u osmoj epizodi imitirati Kaliopi.

Goca Tržan predstaviće se kao Kristina Agilera gde je dobila priliku da iskaže svoju energiju, a Tamara Dragičević biće Majkl Džekson. Željko Šašić ovog puta pevaće kao Milan Mladenović, Aleksa Jelić takođe će biti Majkl Džekson, dok će se Sara Jovanović pokazati kao Šakira. Ovonedeljni pobednik šoa Tvoje Lice Zvuči Poznato Skaj Vikler za sledeću nedelju izvukao je ulogu Parnog Valjka.

Što se situacije sa bodovima tiče, prvo mesto trenutno dele Aleksa Jelić i Skaj Vikler sa 248 bodova, odmah iza njih je Knez sa 244, a na trećem, odnosno četvrtom mestu je Ana Kokić sa 231. Željko Šašić nalazi se na petom mestu sa 224 poena, a iza njega je Super Sneki koja ima 216.

Sedmo mesto trenutno zauzima Boris Milivojević sa 209 i osmo mesto Goca Tržan sa 201, dok su na devetom i desetom mestu Sara Jovanović sa 194 i Tamara Dragičević sa 184 poena.

Autor: M.P.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>