Region

Svet

Ceca Ražnatović u Novom Sadu drhtala od sreće: Hvala vam što ste mi pomogli da oborim rekord! (Foto)

Svetlana Ceca Ražnatović održala je još jedan spektakularan koncert u novosadskoj dvorani "Spensa". Još jednom je pevačica nastupila pred hiljadama ljudi, a oni su sa njom pevali i grali od prve do poslednje pesme.

Ceca Ražnatović u Novom Sadu drhtala od sreće: Hvala vam što ste mi pomogli da oborim rekord! (Foto)



Ceca pravi haos u Spensu! Intervenisala i hitna pomoć!
Sa ogromnim nestrpljenjem publika je čekala da njihova miljenica izađe na binu, sve vreme vrišteći njeno ime. Kada se pojavila posle 15 minuta kašnjenja, ponovo u crnoj, dugoj, elegantnoj haljini, koncert je počeo uz pesmu "Nevaljala".



"Hvala vam svima što ste mi i večeras ukazali čast da oborim rekord u Novom Sadu. Celo telo mi drhti, nema ničeg lepšeg od ovolike ljubavi", rekla je Ceca i uzela zastavu Srbije i crvenu ružu iz publike.

Najveća folk zvezda ovih prostora ni ovog puta nije razočarala hiljade svojih fanova. U publici su se smenjivala raspoloženja, od vrištanja i skakanja uz brze pesme, pa do suza kada je Ceca emotivno pevala svoje najveće balade.


 
Nizali su se novi i stari hitovi, a pevačica je oduševila novim pesmama "Poziv", "Pusti me da raskinem s njom", kao i starim "Oproštajna večera", "Lepi grome moj"... Ozvučenje i rasveta i ovog puta bili su perfektni, a koncert je ponovo trajao gotovo tri puna sata.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: N. Mihajlović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>