Region

Svet

Farma 5: Ivan, Japa, Edin i Jelena Jovanović nominovani za izbacivanje!

Nominacije na Farmi upravo su završene, te je odlučeno: sutra u Areni za ostanak u rijalitiju boriće se četvoročlana ekipa - Ivan Marinkovič, Aleksandar Marinković Japa, Jelena Jovanović i Edin Škorić.

Farma 5: Ivan, Japa, Edin i Jelena Jovanović nominovani za izbacivanje!



Farmeri su se opredeljivali između ovonedeljnih sluga Ivana Marinkovića i Suzane Perović. U količini dobijenih štapića "pobedio je" Ivan Marinković, i to u foto-finišu! Naime, bilo je napeto i izjednačeno do samog kraja, te je odlučila gazdarica Romana, koja je presudila u korist Suzane, te Marinkovića poslala u izolaciju.

Po završetku nominacija, Suzana je kazala da joj "nije bitno šta je rečeno, već ko je rekao", a time je zapravo odgovorila Zorici Marković koja je prilikom davanja štapića Suzani rekla da misli da ona sve vreme glumi na Farmi.

Najmanje glasova publike dobio je Aleksandar Marinković Japa, te će se u izolaciji pridružiti Ivanu. Ali, tome nije kraj! Stiglo je i pismo Zadruge, te je saopšteno da će Jelena Jovanović i Edin Škorić biti kažnjeni direktnom nominacijom!

U obrazloženju je stajalo da su Jelena i Edin pravila Farme prekršili time što su namerno okačili čaršav u garderobi, te se iza njega sakrivali kako bi danima šaputali do mile volje.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>