Region

Svet

Farma 5: I Ivan završio sa Sarom - Folirantu mali, nemoj da si mi više prišla! (Video)

Sara Trajanović i Ivan Marinković čas se svađaju čas se mire, te posle više dana harmoničnog odnosa, njih dvoje opet su se posvađali! Pale su teške reči, a Ivan je zaključio da je sa Sarom konačno završio.

Farma 5: I Ivan završio sa Sarom - Folirantu mali, nemoj da si mi više prišla! (Video)



Ivan i Sara posvađali su se zbog Vajsa. Naime, Marinkovića je uvredilo to što je Sara na porodičnom sastanku pred svima rekla da on kopira Lepog Miću, koji je isto tako umeo da "bodri Vajsa, da ga pali kako je on najjači", te denser onda nafuran "pokazuje m**a na sastancima". Ivan je poludeo zbog rečenice "da kopira Miću", pa se jako naljutio na Saru.

Njihova rasprava nastavljena je kasnije tokom sinoćne žurke, kada se Sara povukla u spavaću sobu kako bi se malo odmorila. "Razočarala si me, izigrala si moje poverenje", govorio je Ivan, i dodao da će svašta biti ukoliko on Sari uskrati svoju podršku. "Nisi ti meni ni dečko, ni muž, ni brat, ni otac, da mi treba tvoja podrška, i boli me d***e da li ćeš uopšte i da pričaš sa mnom", oštra je bila manekenka.

Na kraju, Ivan je napustio sobu uz reči: "Folirantu jedan mali, nemoj da si mi više prišla i obratila se! Završio sam sa tobom!"



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>